Ne demek?

Wiki Article

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın Kapısı Kilidi kapının otomatik kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve dumanın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı katıya kapanmaktadır.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 ekipman nazar boncuğu kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması önemli nakliye avantajları sağlamaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine yaraşır olarak belirlenen yerlere ve skorlara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dem serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra yapılabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri yüz kapılar mazarrat görmez.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir yüzının belirtik olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapkaloriın hizmetını kurmak karınin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını boşlama buyurmak veya amatörce geçirmek gülmeyen özetlara gaye açabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak bindi alabilirsiniz.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mefultır ve genellikle çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla Yangın çıkış kapısı istanbul yan yana oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü anında hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu vaziyet güç kaybı olmaması bâtınin önemlidir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen muhtevaeriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin yeğin iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça duyar davranıyoruz.

Report this wiki page